Test

Mist LL 2x140 Deluxe

Med varmerørenes inntog blant luftkjølerne fikk vannkjølingen en virkelig konkurent, både på ytelse og pris. Selv om du nå kan få tak i luftkjølere som presterer minst like godt som vannkjøling, til en lavere pris, finnes det en rekke fordeler ved vannkjøling som den konkurrerende teknologien ikke kan skilte med. Blant annet kan vi nevne at et vannkjølingsoppsett lar deg i større grad kontrollere temperaturen på samtlige komponenter samtidig, det gir deg en mye mer stabil temperatur, og du kan fort lage hele oppsettet lydløst. Alt dette i tillegg til at slike kjøleløsninger ser unektelig kult ut.

Det er radiatoren som fjerner varmen fra systemet, og en god radiator og minst like viktig som en god prosessorblokk. I mange år nå har 120 mm-baserte enheter preget markedet, men det er nå i ferd med å endres. 140 mm brede vifter har allerede vist seg på en rekke kjøleløsninger og i kabinetter allerede, men det er først i år vi virkelig vil legge merke til dette på en rekke fronter, også innen vannkjøling.

Mist er en av produsentene som følger utviklingen. I dag skal vi ta en nærmere titt på vannkjølingssettet LL 2x140 mm Deluxe. Her får du en dobbel 140 mm radiator, en liten og lett pumpe med integrert tank, og trolig en av de råeste kjøleblokkene på markedet. La oss ta en nærmere kikk!

Takk til Microplex som sendte kjøleren til test.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen