Miras mobile suksess

Mens VG rapporterer at Mira Craigs album er en flopp, med kun seks uker på VG-lista, er det helt motsatt når det gjelder Mira Craig-mobilen. Her skal nemlig hele opplaget på 10 000 mobiler allerede ha forsvunnet ut i løpet av kort tid.

Les også:

- Mira Craig med musikkslipp på mobil
- TEST: Sony Ericsson W880i
- Sony Ericsson med nytt flaggskip

Flopp

Albumet Tribal Dreams debuterte på 12. plass på VG-lista og datt deretter ned til nedre halvdel av lista. Fem uker senere forsvant albumet helt ut av lista. Kanskje ikke så overraskende at VG hevder albumet til en av Norges mest profilerte artister flopper. Debutalbumet til Mira Craug var på sin side på topp ti i hele seks uker, samt ytterligere syv uker på listen.

Hvor mange eksemplarer av Tribal Dreams-albumet som er solgt er imidlertid ikke et helt enkelt tema. Ifølge A&R-manager Frank Bakke har albumet passert 12 000 solgte eksemplarer. Allikevel opererer han med 23 000 som salgstall.

- Mira selger til veldig mange utsalgssteder som ikke rapporterer til VG-lista, forklarer Bakke.

Topp

På motsatt side av spekteret rapporterer NetCom om godt salg av Mira Craig-mobilen. Dette er en versjon av den populære Walkman W880i-modellen til Sony Ericsson, med to av låtene fra det siste albumet til Mira Craig, samt videoer og ringetoner. Ifølge NetCom er hele opplaget på 10 000 eksemplarer solgt.

- Det er veldig bra, og kampanjen har gitt oss mye oppmerksomhet. For oss er det viktig å synliggjøre mobilen som en plattform for musikk, og skape brukervaner. De som har kjøpet mobilen har også tatt i bruk mye av innholdet, sier markedssjef for mobilterminaler i NetCom André Helsvig til VG.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen