Mira Craig med musikkslipp på mobil

- Dette er første gangen for meg, sa Mira Craig, og siktet til at hun ikke tidligere har lansert noe album i digitalformat. Nå er hun spent på hvordan markedet vil ta imot den nye Mira Craig-mobilen. – Jeg vet at dette kommer til å bli en suksess, sa en usedvanlig selvsikker Erik Sandsmark fra Sony Ericsson. En tidligere lansering av W710 med Robbie Williamsalbumet "Rude Box" solgte til gullplate (20.000 eksemplarer).

Innhold
Mira Craig-mobilen er identisk med Sony Ericssons nye bestselger i Walkman-segmentet, W880i. På Mira Craig-modellen er det imidlertid lagt til en del innhold som gjør telefonen unik: 

- 5 Mira Craig-sanger (inkl 2 nye helt nye)
- 5 Bilder
- 3 Skjermsparere
- 1 Tema
- 3 Videoer
- 2 SMS toner
- 2 Ringetoner

Et stort antall musikkjournalister var møtt opp til lanseringen, og flere ville vite hva Mira Craig fikk for å være med på kampanjen. – Jeg får betalt for hver låt jeg selger på samme måte som om den skulle vært kjøpt på Internett, sa Mira. – Men her er det jo forhåndssolgt en del, la hun til. - Vi har en avtale som alle parter er fornøyd med, sa Erik Sandsmark.

Erfaring
Det er Netcom som står bak lanseringen, og prisen du må betale for telefonen avhenger av hvilket abonnement du velger. – Den billigste varianten vil koste 990 kroner, forteller markedssjef i Netcom. André Helsvig. Hvor lenge kampanjen vil vare er ikke avgjort. Det avhenger antakelig av hvor lang tid det tar å selge ut partiet Netcom har bestilt.

- For oss er det viktig å gi folk erfaring med musikk på mobilen. Enda viktigere blir det når vi om kort tid åpner Super3G, sier Helsvig. 

Nøyaktig når det skjer vil han ikke si, men forhåpentlig får vi vite mer om dette når Netcom i morgen slipper pressen til for en test av det "nye" nettet. - Med super3G (HSDPA) kan du laste ned hele låter til mobilen i løpet av noen sekunder. Det krever imidlertid at du har en HSDPA-mobil, hvilket Mira Craig-mobilen W880i ikke er.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen