Minsker forspranget til Apple

Apps til mobilen fikk sitt store gjennombrudd med Apple App Store. Idag finner du godt over 300 000 applikasjoner til iPhone, iPad og iPod Touch i denne butikken.

Konkurrentene til Apple har sakte men sikkert innsett at apps er noe folket vil ha, men til nå har ingen vært i nærheten av å kunne tilby like mange apps på sine plattformer.

Nå melder imidlertid nettstedet AndroLib at Android Market har passert 200 000 apps i Android Market, ifølge Engadget.com. Tallet bør tas med en klype salt, ettersom det samme nettstedet tidligere rapporterte at Google-plattformen hadde nådd 100 000 apps når det i virkeligheten bare fantes 70 000.

Likevel er det en solid indikasjon på at Android Market er i ferd med å minske forspranget til Apple App Store når det gjelder hvor mange apps som er tilgjengelig.

Har du kjøpt en Windows Phone 7-mobil har du nå tilgang til 5 000 apps i Windows Marketplace. Med tanke på at denne applikasjonsbutikken åpnet i slutten av oktober, må det sies å være en formidabel vekst på så kort tid.

I tillegg har Nokia begynt å få dreisen på sin Ovi Store.

Så spørs det om gapet opp til Apple App Store kan tettes i løpet av 2011. Hva tror du? Kommenter i forumet nederst på siden.

Les også: - Noen operativsystemer må dø

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen