Minsker forspranget til Apple

Minsker forspranget til Apple

Apps til mobilen fikk sitt store gjennombrudd med Apple App Store. Idag finner du godt over 300 000 applikasjoner til iPhone, iPad og iPod Touch i denne butikken.

Konkurrentene til Apple har sakte men sikkert innsett at apps er noe folket vil ha, men til nå har ingen vært i nærheten av å kunne tilby like mange apps på sine plattformer.

Nå melder imidlertid nettstedet AndroLib at Android Market har passert 200 000 apps i Android Market, ifølge Engadget.com. Tallet bør tas med en klype salt, ettersom det samme nettstedet tidligere rapporterte at Google-plattformen hadde nådd 100 000 apps når det i virkeligheten bare fantes 70 000.

Likevel er det en solid indikasjon på at Android Market er i ferd med å minske forspranget til Apple App Store når det gjelder hvor mange apps som er tilgjengelig.

Har du kjøpt en Windows Phone 7-mobil har du nå tilgang til 5 000 apps i Windows Marketplace. Med tanke på at denne applikasjonsbutikken åpnet i slutten av oktober, må det sies å være en formidabel vekst på så kort tid.

I tillegg har Nokia begynt å få dreisen på sin Ovi Store.

Så spørs det om gapet opp til Apple App Store kan tettes i løpet av 2011. Hva tror du? Kommenter i forumet nederst på siden.

Les også: - Noen operativsystemer må dø

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen