Minne fra Liverpool

Det er et samarbeid mellom mediaselskapet Granada Ventures og ROK Entertainment Group, som tilbyr blant annet filmer, musikkvideoer og komiserier til visning på mobiltelefoner, som gjør prosjektet mulig.

Den første filmen som blir konvertert fra DVD og over på et minnekort er den offisielle supporterfilmen til den engelske fotballklubben Liverpool. Dermed kan fansen nyte favorittlagets scoringer rett på mobilskjermen - når det måtte passe.

Minnekortet, som er en hyllest til sportsåret 2004/2005, inneholder mer enn to timer med scoringer, intervjuer og kommentarer.

Dermed er det ingen ikke lenger noen grunn til å benke seg ned foran TV-en for å mimre om favorittscoringene. Minnekortet passer også yppelig til lange reiser eller kjedelige familieselskaper.

Paul Holland i Granada Ventures er sikker på at minnekortet kommer til å bli en suksess:

- Ingen som så finalen, ikke en gang de nøytrale, kommer noen gang til å glemme den kvelden. Det var en spektakulær kamp, og det gleder oss at fans nå kan se fullversjonen av Liverpools høydepunkter på mobiltelefonen, når de vil og hvor de vil.

(Kilde: Cellular-News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen