Minne fra Hawaii

Mens de aller fleste minnepenner bærer et smalt og ofte ensfarget preg, er Big Tiki Drive noe helt annet.

Utseendet, som egentlig taler for seg selv, skal være inspirert av Hawaiis kulturtradisjoner. Dens noe spesielle og halvskumle design vil helt klart vekke oppsikt i vennegjengen.

Kontroversielle design tar ofte litt mer plass en de mer konvensjonelle utgavene, og Big Tiki Drive er intet unntak. Lengden er på 95 millimeter, og bredden på hele 60 millimeter. Ikke noe å ha rundt halsen, med andre ord.

Big Tiki Drive er USB 2.0-sertifisert, og bakoverkompatibel med USB 1.1. Minnet er på 256MB, noe som gjør at man får plass til både dokumenter, bilder og en sang eller to.

Big Tiki Drive krever ingen egne drivere for å kunne brukes. Til overføringen bruker man kun den nesten 2 meter lange røde USB-kabelen som medfølger. Kabelen puttes i på toppen av figuren.

Mens Big Tiki Drive er tilkoblet, vil dens røde øyne lyse mot deg. Når minnepennen arbeider med å prosessere data, vil den grønne lampen nederst på figuren blinke.

Ved kjøp av Big Tiki Drive får man også med en oppbevaringsveske og en hette til å beskytte USB-utgangen.

Enhetens pris er også en smule oppsiktsvekkende, nemlig i underkant av 450 kr. ($69.99) Big Tiki Drive kan kjøpes hos Think Geek.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen