Minimaskin med HD-oppløsning
Teknofil

Minimaskin med HD-oppløsning

De små mini-PC-ene blir stadig kraftigere og det spørs snart om de egentlig fortjener å bli kalt minimalistiske. Heldigvis er det ikke den fysiske størrelsen som vokser denne gangen. Derimot er det snakk om en etterlengtet og kraftig oppgradering av innmaten.

Dell Mini med HD-oppløsning
Dell i USA har nå åpnet for at kunder kan velge forbedret skjermoppløsning om de kjøper en 10 tommer Dell Inspirion Mini. Den nye skjermen gir mulighet for oppløsning på hele 1366 x 768 piksler, med andre ord blir det mulig å se HD-oppløsning på den lille skjermen i 720p.


Normalt sett utstyres mini-PC-er med skjermoppløsning på 1024 x 576, noe som medfører at det blir mye scrolling oppover og nedover på skjermen om du for eksempel surfer på nett. Med den nye utgaven av Dell Inspirion Mini vil du slippe nettopp dette og få langt bedre oversikt over ditt skjermbilde.

Ingen umiddelbare planer for Norge
I Dells amerikanske nettbutikk må du betale 35 amerikanske dollar ekstra for den nye HD-oppløsningen, cirka 250 norske kroner. Dette er nok et tillegg mange vil unne seg om de i utgangspunktet ønsker en minimalistisk maskin fra Dell. Denne nye muligheten er enda ikke tilgjengelig i Norge, men ifølge Dell vil maskinene med de nye spesifikasjonene også komme hit til landet. Ifølge Hans Seime hos Dell er det snakk om meget kort tid før vi her i landet kan kjøpe maskinene, men noen nærmere dato og norsk pris vil han ikke ut med.

Kilde: Gizmodo.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen