Minimal Motorola

I likhet med en velkjent hamburgerkjede som kombinerer "Mc" med alskens ord, er Motorola glad i å kombinere "Moto" med andre ord og uttrykk. HelloMoto, MotoFuture og Spin-Moto er alle eksempler på dette. Siste tilskudd på lista er Mini-Moto.

Som så mange ganger før er det Korea som får telefonen på markedet først. Det var Motorola Korea som i dag med stolthet lanserte Mini-Moto, og den lever opp til mini-navnet: Som vi ser av bildet er den slettes ingen kjempe.

Lite info, liten mobil
Mini-Moto skal også være svært tynn, men Motorola har foreløpig vært sparsomme både med bilder og spesifikasjoner og noen nøyaktige data foreligger ikke.

Telefonen har typebetegnelsen MS400 og i følge Motorola finnes det ingen mindre slide-modeller med MP3-avspilling. Musikken kan lagres på minnekort av TransFlash-typen, og det er mulighet for multitasking. MP3-avspilling skal derfor gå greit i kombinasjon med andre oppgaver, for eksempel SMS-skriving eller surfing på Internett.

3D-motoren Gigabyte brukes i telefonen, uten at det heller utdypes noe nærmere. Det vil forhåpentligvis dukke opp mer informasjon etter hvert, også omkring pris og tilgjengelighet for Motorola-babyen.