Minihøyttalere til musikkmobilen

Minihøyttalere til musikkmobilen

(London/Mobilen.no): Så stille var lanseringen, at vi ikke hørte noen i Nokia snakke om produktet. Men så fant vi et eksemplar i pressemappen vi fikk utdelt, sammen med en drøss pressemeldinger der høyttalerne ikke var nevnt med ett ord. Vi fant imidlertid noen linjer om produktet i et hefte med tittelen ”Ready to rock your world”. 

Les også:
- Mobilens nye motetilbehør
- Her er det nye Nokia-tilbehøret
- Utbrettbare høyttalere

Oskar Södergren, produktmarkedssjef i Nokia, kunne fortelle oss hva det dreier seg om. – Nei, det er ikke bare en reklamedings vi har puttet i pressemappene. Det er et nokiaprodukt som vi kommer til å selge, sier han. Målgruppen er ungdom som ikke bare vil høre musikk i mobilen, men som vil at andre også skal kunne høre på.

Høyttaleren koblet vi til en Nokia N95, og deretter satte vi i gang musikken. Jo,da. Lyden kom ut av høyttalerne den, men ikke så høyt at noe nabovarsel skulle være påkrevd. Faktisk ikke så mye høyere enn når vi nappet pluggen ut og lot de innbygde høyttalerne i N95 gjøre jobben.

Men om lyden i høyttalersettet MD 6 Pocket Speaker ikke er så mye høyere, så er den i alle fall mye renere enn lyden i telefonens innbygde høyttalere. Og på vårt hotellrom i London holder det så vidt til å overdøve lyden fra luftkondisjoneringsanlegget.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen