Minifotomesse på FotoKnudsen Pro

Foto Knudsen er ikke kjeden vi hører mest til om dagen, men de er fortsatt aktive, og nå om dagen avholdes en slags minimesse i deres lokaler i Oslo, bedre kjent som Foto Knudsen Pro.

Vi har ikke fått noe forhåndsinfo om denne messen, så nyheten kommer beklageligvis litt brått på både oss og våre lesere, og dette er kanskje noe av grunnen til at det kan synes som om messen i skrivende stund er dårlig besøkt. Butikken ligger i en sidegate til Karl Johansgate, og ser nok i utgangspunktet ikke det samme kundeantallet som den gjorde på sin gamle adresse i Oslos hovedgate.

Få besøkende trenger imidlertid ikke være noe problem for våre kjære lesere, som dermed kanskje slipper å stå i kø for å slå til på et av de mange gode messetilbudene som er lagt ut i forbindelse med messen. Antall rabatterte produkter per dag er begrenset, og med færre besøkende er det større sjangse for at du kan skaffe deg nettopp det tilbudet du vil ha. Messen er åpen 10-18 torsdag til fredag og 10-16 på lørdag, så det er fremdeles halvannen dag å gjøre det på. Lørdag skal visstnok messen trekke ut på gaten, og Foto Knudsen lover mange aktiviteter og gode tilbud.

Oversikt over de annonserte messetilbudene får du ved å titte på disse fire PDF-filene: Nr en - Nr to - Nr tre - Nr fire.

Mange velkjente utstyrsprodusenter er representert på messen, og da vi var innom så vi folk fra Panasonic, Olympus, Canon, Nikon, Pentax og andre. Av de store merker vi oss at Sony glimrer med sitt fravær.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen