Mini MP3-spiller med videokamera

Kameraet kalles Miniket, og tar opp videofilmer i MPEG 4, med bilder på 720x576 punkter og 25 bilder per sekund. De skulle holde i lange baner til visning på en ordinær TV-skjerm.

Memorystick Duo Pro
Kameraet har ti ganger optisk zoom og kommer i ulike varianter med minne opp til 1 GB flash. Det holder til en time med videoopptak. I tillegg kan du putte inn et minnekort og utvide opptakskapasiteten ytterligere.

Du kan selvsagt også bruke det innbygde minnet til andre ting. Legger du musikkfiler på minnet kan du spille dem av i de medfølgende stereo hodetelefonene.

Bildestabilisator
Knøttsmå kameraer som kan ta opp MPEG 4 er ikke noe nytt, men det er sjelden vi ser dem så små og avanserte som her. Kameraet har sågar innbygget bildestabilisator, som gjør det mulig å ta stødige videoopptak med Miniket.

Hele dingsen måler 93x59x26 mm, og er dermed bare litt større enn et kredittkort (og selvsagt noen ganger tykkere). Vekten er 150 gram.

Stillbilder
I tillegg til å kunne ta opp video og spille MP3-filer, er spilleren en diktafon, stillbildekamera (800x600 piksler), WEB-kamera og datalagringsenhet.

Miniket skal være i butikk i løpet av første kvartal neste år, og den rimeligste versjonen (256 MB Flash) vil trolig koste rundt 4.500 kroner.

Nå venter vi bare på at Samsung skal putte Miniket inn i en av sine nye UMTS-telefoner …

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen