Mini-TV med super-3G

Alternativ tekst mangler
(Foto: Aving.net)

HSDPA, eller såkalt super-3G har enda knapt blitt bygget ut i et fåtall land, og kun et knippe telefoner støtter teknologien. Allikevel får den mobile bredbåndsteknologien stadig nye bruksområder. Sist ute nå; en mediespiller med bredskjerm, Wi-Fi og altså 3G.

Mediespilleren, som har fått navnet i-Station gjorde første debut på koreanske Korea Electronics Show. Spilleren skal ifølge Aving.net kunne motta data over 3G "via en annen enhet". Om det betyr at spilleren vil kunne kobles til en mobiltelefon eller annen form for mottaker vites ikke.

Utenom det kan i-Station friste med en stor bredskjerm med oppløsningen 800 x 600 punkter, Windows CE-operativsystem, støtte for visning av Office-dokumenter samt støtte for T-DMB, eller lettere sagt digitale TV-signaler. I tillegg kommer selvfølgeligheter som mp3- og video-støtte og som nevnt Wi-Fi.

Det er usikkert om og eventuelt når i-Station vil komme i salg globalt. I første omgang er det kun Sør-Koreanere som kan meske seg med denne mediaspilleren.

(Kilde: Aving)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen