Mini-SFF fra AOpen


(Bilde: DigiTimes)

AOpen lanserte EY855-II XC Cube for ikke så lenge siden. Det var den første SFF-maskinen med støtte for Intel Pentium M-prosessorer. Maskinen var basert på hovedkortet i855 GMEm-LFS som AOpen lanserte før jul.

AOpen fortsetter denne trenden med Intel Pentium M på skrivebordet med sin nye MZ 855. Ifølge kilder hos AOpen skal denne modellen lanseres i mars. Når MZ 855 kommer på markedet vil den være den minste SFF-maskinen fra AOpen noensinne.

Tekniske detaljer
MZ 855 vil som EY855-II XC Cube basere seg på Intel 855GME-brikkesettet. Dette innebærer støtte for 400FSB og opp til 2 GB med DDR333-minne.

Strømforsyningen vil være på 150 watt og makslengde på skjermkortet blir 18,5 centimeter. Med andre ord er det ikke duket for de kraftigste oppsettene, men boksen er heller ikke designet med noe slikt for øyet. Her er det fokus på størrelse som gjelder.

For de som etterlyser en maskin med 533FSB er det bare å vente litt lenger. Etter planen kommer AOpen med en modell basert på Intel 915GM-brikkesettet en gang i løpet av 2. kvartal i år.

Pris
Prisen er så langt ikke kjent. Hvis vi skal gjette, tror vi nok den vil havne på noe over 3000 kroner.

(Kilde: DigiTimes)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen