Mini-ITX-basert lekkerbisken

Alternativ tekst mangler

Nexus Psile rettes mot bruk som stue-PC, media-PC eller andre områder hvor pent eksteriør og støysvak operasjon er viktig.

Boksen er utført i 4 mm tykk aluminium og støtter hovedkort i mini-ITX-format (17x17 cm). De ytre målene er 22,5 x 22,5 x 19,1 cm.

Psile leveres med en stykk støysvak 8 cm-vifte (17,6 dB), som i enkelte tilfeller skal være nok til å kjøle hele systemet. Boksen kommer også med en "slim" DVD-brenner fra Panasonic som tar alle formater og har ellers plass til en stykk standard 3,5" harddisk.

Når det gjelder strømforsyningen, vil denne avhengig litt av hovedkortet som benyttes. En del mini-ITX-hovedkort leveres med strømforsyning. For hovedkort som benytter 20/24-pins tilkopling for PSU kan man også montere et internt DC/DC-kort.

Utvidelsesmulighetene blir naturlig nok noe begrensede med et såpass lite kabinett, men ett standard PCI/PCIe-kort med maksimalt 21 cm lengde skal passe inn.

Dermed skal det være mulig å pakke mye kraft inn i et lite skall. Hva med f.eks. et 945GM-basert hovedkort, parret med en Core Duo og et vifteløst 7600 GS?

Man har også mulighet til å designe sine egne deksler til boksen mot ekstra kostnad, og det finnes en rekke ekstrautstyr å få kjøpt. Boksen er som standard tilgjengelig i to farger: sølv (Psile 10A) og sort (Psile 10B).

Prisen her til lands ligger for tiden på rundt 2500 kroner inkl. mva., men det er foreløpig usikkert når produktet blir lagervare.

(Kilde: Nexus)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen