Minecraft kan få hardcore-modus

Når du dør forsvinner verdenen din.

Minecraft-skaper Markus «Notch» Persson er en ivrig kvitrer. Og rett før helgen kom det et kvitter fra Notch som kun inneholdt en skjermdump av en knapp fra Minecraft.

Knappen ser ut til å vise at Minecraft får en hardcore-modus i en kommende oppdatering. Og hardcore-modusen innebærer at verdenen du har bygget opp blir slettet dersom du blir tatt av dage av fiendene.

Hardcore for tøffingene
Hardcore for tøffingene
Ultra Hardcore for de vågale
Ultra Hardcore for de vågale

Om modusen blir en realitet gjenstår å se. Det er alltids en mulighet for at det er en aldri så liten spøk fra Notch? side. Rett etter at skjermdumpen av hardcore-modus-knappen ble lagt ut, kom nemlig nok en skjermdump: En ultra-hardcore-modus hvor spilleren mister premiumstatusen sin dersom vedkommende taper.

Snømenn på nye eventyr

Minecraft er fremdeles bare på betastadiet, men vokser seg større nærmest daglig. Nylig slapp Mojang en større oppdatering de kalte «Adventure Update».

Ikke lenge etter ble også «Adventure Update part 2» annonsert. Når denne oppdateringen er ventet, vites ennå ikke. Men særlig lang tid kan det neppe ta, ettersom fullversjonen av Minecraft er ventet lansert i begynnelsen av november.

Les også: Oppdaterte inntrykk fra Minecraft

Kommentarer (10)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen