Mindre kamera med større skjerm

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

I likhet med de fleste andre kameraer fra Casio, er også EX-S770 meget tynt og lekkert. Dette har blitt mer standarden enn unntaket fra Casio, og vi klager ikke.

Kameraet har stort sett spesifikasjoner som alle pek-og-klikk-kameraer om dagen: Få manuelle funksjoner, 7 megapiksler, 3x optisk zoom og et lekkert design.

Det som kanskje skiller det ut fra mengden, er at skjermen er på hele 7.1cm (2,8 tommer), uten at kameraet har blitt større av den grunn. Kameraet har også mulighet til å ta opp i 16:9-format (704 x 384 piksler) med 30 bilder pr. sekund, i tillegg til VGA, og andre vanlige oppløsninger.

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Når jeg sier at det har få manuelle funksjoner, så er ikke det helt korrekt, da kameraet har både manuell fokus og manuell hvitbalanse (i tillegg til automatisk, selvfølgelig), men bortsett fra eksponeringskompensasjon, har du ingen manuell kontroll over eksponeringen. Det er også mulig å velge mellom tre lysmålingsmetoder.

Objektivet er at den tradisjonelle typen som kommer ut av kameraet når du slår det på. Lysstyrken er på f/2,7-5,2. Det er med andre ord bra på korte brennvidder, og ikke spesielt imponerende på de lange. Zoomområdet tilsvarer 38-114mm, noe vi stadig ser på flere kameraer. Har produsentene ennå ikke skjønt at det folk egentlig trenger er vidvinkel? Gi oss vidvinkel, vi vil ikke ha 38mm!

Kameraet har en veiledende pris på 3295,- og vil bli tilgjengelig i butikkene allerede 10. september.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen