Millitær-flipp fra Motorola

Mens man får inntrykk av at mobiltelefoner bare skal bli mindre og lettere for hvert år som går, er det mange som derimot vil ha større og mer solide telefoner som faktisk tåler en støyt, ala Nokia 5100 og Siemens ME45.

Støt og vann-sikkerhet trenger imidlertid ikke være til hinder for et lett og ledig design, noe Motorola har bevist med den nye i530, som er den første kamskjells-telefonen på det amerikanske markedet som klarer å leve opp til den strenge millitær-standarden i landet.

Den nye telefonen er dekket i et spesielt gummi-materiale som skal sikre at den tåler både støv, slag, fuktighet og alt annet av uvennlige elementer en soldat kan møte i felten - såvel som å gi et bedre grep.

Som man nesten skulle vente mangler i530 en utvendig skjerm, noe som gjør at man ikke kan se hvem som ringer før man tar telefonen.

Den er heller ikke noen liten sak, med en tykkelse på 3,2 centimeter og en vekt på hele 147 gram. Men så er det vel ikke noen telefon vi vil se i lommene til jappene med det første, heller.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen