Millionsuksess for 3250

I september i fjor annonserte Nokia musikkmodellen 3250. I tillegg til å by en designløsning verden aldri hadde sett maken til, markerte 3250 avsparket for Nokias eget merke for musikktelefoner, Express Music.

Og musikktelefonen har da også solgt i ekspressfart. Siden modellen kom i salg i mars i år, har Nokia solgt over én million eksemplarer.

I tillegg til musikkspiller, kan 3250 også by på støtte for MicroSD-minnekort, radio og to megapikslers kamera. Flere av av telefonens spesifikasjoner kan du lese i saken "Xpress-musikk fra Nokia".

Dreibare taster
Utseendet til 3250 er som nevnt av den sjeldne varianten. Tastaturet lar seg nemlig dreie 180 grader. På baksiden av nummertastene skjuler det seg egne knapper for å styre musikkspilleren, som aktiveres når du vrir tastaturet rundt.

I tillegg til den vanlige utgaven av 3250, har Nokia også lansert en egen spesialutgave av telefonen i samarbeid med klesprodusenten WESC.

Da Amobil testet seks mp3-telefoner i mai, vant 3250 førsteplassen. For tiden er det 3250 vi anbefaler deg om du er på jakt etter en skikkelig musikktelefon. Du kan lese mer om kåringen i testen vår.

Vi har selvfølgelig også gjennomført en vanlig test av 3250. Også her kom telefonen godt ut, og vi konkluderte med at du godt kan kvitte deg med din gamle mp3-spiller til fordel for et eksemplar av musikkmobilen. Du kan lese mer om hva vi synes om telefonen i testen vår.

Er du en av de som vurderer å skaffe deg et eget eksemplar av 3250? Da bør du ta en titt i prisguiden vår, hvor du kan finne billigste forhandler av telefonen, både med og uten abonnement, samt se de fulle spesifikasjonene.

(Kilder: Digi)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen