Holdt konsert i spillet Fortnite.
Holdt konsert i spillet Fortnite. (Foto: YouTube)

Millioner fulgte konsert i Fortnite

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I helgen ble det ifølge The Guardian skrevet historie da Christopher Comstock, bedre kjent som DJ Marshmello, holdt en direktesendt, virtuell konsert foran millioner av spillere i det populære onlinespillet Fortnite.

Fortnite skal ha hele 200 millioner registrerte brukere, og skal med det være verdens mest populære videospill i øyeblikket.

Bygget egen scene

Selvsagt ble det bygget en scene for anledningen, med et eget avsperret område for avataren til Marshmello, slik du kan se av videoen nederst i artikkelen. 

Artistens fremføring foregikk gjennom en avatar, som spillerne kunne høre rope «Let me see everybody moving» fra scenen. Responsen lot ikke vente på seg. 

Fortnite er nemlig kjent for å ha en rekke ulike danser, eller «moves», som spillere kan tilegne seg gjennom å gjøre det bra i spillet eller handle for ekte penger.

Konserten varte i rundt ti minutter, og skal etter alt å dømme ha blitt fulgt av flere millioner spillere fra hele verden.

Sliter du med å spille Fortnite? 
Her er ti tips som gjør deg bedre »

Ingen våpen

Normalt handler spillet om å overleve på en øde øy, hvor du ved hjelp av våpen skal slåss mot 99 andre spillere om å stå igjen som vinner. 

For anledningen hadde imidlertid utvikleren gjort noen endringer i spillet. Blant annet ble muligheten for å bruke våpen deaktivert så lenge konserten pågikk, slik at spillere ikke skulle gå løs på hverandre.

Samtidig ble det åpnet for at spillere som skulle være uheldige å dø på andre måter, kunne «respawne» for å fortsette å følge konserten. 

Her kan du se konserten: 

Usikker på hva du trenger av maskinvare for å spille Fortnite? 
Vi har sjekket for deg »

(Kilde: The Guardian)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen