MillionDollarHomepage nesten full

21-årige Alex Tew har til nå tjent 999 000 dollar, vel 6,4 millioner kroner, på ideen sin. Han har solgt pikslene på hjemmesiden sin, MillionDollarHomepage.com, til 1$ stykket i minimumskvanta på 100 piksler. Nå er det bare 1000 piksler igjen, og disse blir auksjonert bort på eBay.

I skrivende stund er høyeste bud på $38 100, nærmere 250 000 kroner, noe som gjør at Tew tjener godt over en million dollar på nettsiden sin. Tew skriver på sin blog at han har hatt over 2 millioner besøkende i løpet av en uke. MillionDollarHomepage.com beveget seg sterkt på Alexas trafikkrankingliste i løpet av nyttårshelgen. Nettsiden er nå blant de 1500 mest besøkt sidene på nettet, og ligger øverst på Alexas "Movers&Shakers"-liste, som viser nettsider som har økt mye i trafikk.

Om du har lyst til å delta i eller følge med på auksjonen om de siste 1000 pikslene, finner du auksjonen hos eBay.

Alex Tews suksess med sin nettside har selvsagt ført til at andre prøver på det samme. Her til lands har to nordmenn satt opp en lignende nettside på EnMillion.no, men Programmer.no kjenner for øyeblikket ikke til hvor mye de har tjent inn.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen