Miljøvennlig spilledåse

Designeren og oppfinneren Trevor Baylis har gjort det stort i deler av Afrika me sin opptrekkbare radio.

Nå vil han gjenta prosjektet med noe litt mer avansert.

Les også:
Miljøvennlig PC
.
Papiret som resirkulerer seg selv
.
Tenk miljø, bruk teknologi
.

Opptrekkbar mp3
70-åringen har nemlig designet en opptrekkbar MP3-spiller kalt The Eco-Media Player. Spilleren er, på tross av sitt noe ukonvensjonelle strømsystem, meget funksjonsrik. Den kan spille av både musikk og radio og den 1,8 tommer store fargeskjermen kan vise både foto og video. Spilleren kan i tillegg også brukes som lommelykt og til å lade mobiltelefonen.

Harddisken på to gigabyte er derimot ikke fullt så imponerende. Men alt dette er ikke dårlig for en spiller som drives av muskelkraft. Ett minutts lek med sveiven på baksiden skal ifølge egenreklamen gi 40 minutter spilletid. Akkurat det tallet bør nok tas med en klype salt.


Kan lades med USB
Om du er meget musikkglad og frykter senebetennelse kan heldigvis denne dingsen lades med PC via USB kabel, så den kan heldigvis fullades uten frykt for muskelkramper.

Spilleren er foreløpig tilgjengelig for miljøbevisste mennesker i England, Nederland, Belgia og Frankrike. Prisen er derimot ikke veldig miljøvennlig. Den ligger nemlig på 140 pund, eller cirka 1400 norske kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen