Miljøvennlig fra LG

Global varming og stigende havnivå har fått også teknologiprodusenter til å tenke grønt. Det finnes mange verstinger i bransjen, som Sony og Microsoft, men LG gjør en innsats for å bidra.

Energisparer
Miljøvennlighet kan defineres på forskjellige måter, men innen teknologiprodukter handler det hovedsaklig om lavt strømforbruk, ingen giftige materialer i produksjon, og gode produksjonfasiliteter som ikke forurenser for mye.

LG Flatron W2252TE scorer mest på det meget lave strømforbruket. I følge LG bruker skjermen 45 prosent mindre strøm enn noen andre modeller i salg i dag.

22 tommer
Det er heller ikke størrelsen LG har spart på. Skjermen er hele 22 tommer, noe som burde være nok for de fleste PC-brukere. LG har imidlertid ikke endret mye på innholdet i skjermen, så til tross for det lave forbruket er det fremdeles en rekke naturfiendtlige substanser i selve skjermen.

Dell i forkant
Det er mange teknologiprodusenter som har blitt bevisste på miljøet, men fremdeles ligger Dell et godt hestehode foran konkurrentene. Med fokus på strømsparing, kutting av giftige materialer, og sist men ikke minst, et gjenvinningsprogram, scorer de høyere enn konkurrentene. Dell økte gjennvinningsprosenten med 20 prosent fra 2006 til 2007.

LGs 22 tommer er uansett en fin start på firmaets miljøinitiativ, og lanseres i august. Pris er foreløpig ikke tilgjengelig.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen