Miljøvennlig fra Dell

Dell sater på å nå studenter og andre unge som vil ha en rimelig, miljøvennlig og pen stasjonær PC for plassering i hverdagsrom.

Personlig tilpassing
Som alle andre Dell-maskiner kan også Studio Hybrid tilpasses til dine egne krav og ønsker til en viss grad. Basismaskinen kan skilte med Intel Core 2 Duo T5750-prosessor på 2.0 GHz og to gigabyte internminne.

Maskinene kan selvsagt oppgraderes vesentlig, men alt har sin pris. Det finnes også mulighet for å kjøpe pakker hvor du får med en LCD-skjerm på kjøpet, hvis man ikke har det allerede. Med multimediemuligheten som er i maskinen har man også sørget for at man kan oppgradere med en Blu-ray-spiller.

Bra for strømregningen
Ryktene om mini-desktopen har gått lenge, og Dell har ikke akkurat gått knallhardt ut og benektet at den var på vei. Nå er den endelig offisiell, og alle på jakt etter en billig pc som kler en stue, kan allerede bestille.

Ikke bare er maskinen i seg selv ganske rimelig, den er også meget vennlig i forhold til strømforbruket. I forhold til tilsvarende maskiner bruker den 70 prosent mindre strøm, og Dell har også redusert vekt, mengde emballasje, manualer og et såkalt "resirkulerings-kit" følger med. Hva det faktisk er gjenstår å se.

Studio Hybrid er i salg fra i dag, og starter på knappe 5.200 kroner, og da er miljøgebyr og frakt inkludert i prisen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen