Mikke Mus-mobilen i bilder

Produsenten av Disney-mobilen er ikke som vi tidligere antok Motorola. Heller ingen av de andre store mobilprodusentene har fått lage Mikke-mobilen, som er produsert av det heller ukjente selskapet Dmobo.

Dmobo M900 – eller Mikke Mus-mobilen – er en klapptelefon med trippelbÃ¥nd og megapikselkamera. Som sÃ¥ mange andre klapptelefoner har den et eksternt og et indre display, hvorav det siste skal kunne vise hele 262 000 farger.

 

Mobilen veier 90 gram, og er 88x47x22 millimeter stor, noe som ikke plasserer den blant de minste mobiltelefonene men heller ikke blant de største.

tastaturGjennomført
Det har vært mulig å få tak i deksler med Disney-figurer, men dette er den første modellen som virkelig kan smykke seg med å være en ekte Mikke Mus-mobil.


Mikke Mus’ hender, ører og hode går igjen over hele mobilen. Valgknappene er formet som et Mikke Mus-hode, og den velkjente firefingrete hånden pryder flere andre knapper.

 

Kameralinsen, som sitter på fremsiden av mobilen, stikker frem fra et lite Mikke-hode. Det samme gjør høytaleren, og også dekoren på mobilen er formet som Mikke Mus-hoder.

Det er uklart om Dmobo er den eneste produsenten bak Disneys mobilsatsing, men dersom de er det, er sjansene dessverre små for at du og jeg får hendene på en. Mobilen er ifølge Phoneyworld.com først og fremst ment for markedet i Hong Kong og Øst-Asia.

 

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen