Microtek ScanMaker 6800 med Digital ICE

Microteks verdensnyhet har integrert Applied Science Fictions (ASP) Digital ICE for fotografier, og gjør det mye enklere å pynte på gamle, slitte fotografier mens du skanner. Med denne teknologien blir defekter som riper og støv kartlagt før et bilde blir skannet, og dermed blir mye av "støyen" på bilde fjernet under selve skanningen.

I tillegg følger det med prøveversjoner av ASFs programvare Digital ROC og Digital SHO, som i tillegg til Digital ICE gjør det mulig å reparere de gamle familiebildene.

ScanMaker 6800 har en oppløsning på 2400x4800 dpi og 48 bits fargedybde. Med USB 2.0, som selvfølgelig også støtter USB 1.1, samt FireWire går skanningen raskt unna, og seks rader med CCD-sensorer sikrer god reproduksjon av farger.

Microteks nye skanner har også en integrert holder for skanning av flere lysbilder samtidig, og ved hjelp av FilmView kan lysbildene enkelt sees for skanningen starter. Den leveres med Microteks egen programvare ScanWizard 5, i tillegg til Adobe Photoshop Elements og Abby FineReader OCR.

Eksempler på ASPs teknologi kan du ser her.

Kommentarer eller spørsmål? Bruk forumet vårt!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen