Microsoftspillere blir bedre

Microsoft jobber intenst for å ta igjen Ipod sin markedsledelse. Med sin spiller Zune satser de hardt på det amerikanske markedet.

Nå håper de at spilleren gir enda mer verdi.

Videonedlastning for Zune
Microsoft lanserte nemlig i dag en oppdatering til sine Zune spillere. Med denne oppdateringen får brukerne tilgang til videoer fra Zune store.

Med på lasset har Microsoft i første rekke fått med seg NBC Universal og MTV. I alt er det foreløpig 800 videoklipp som er tilgjengelig ifølge Cnet News. Det er ikke lagt ut noen spillefilmer, i stede har Microsoft satset på serier.

- Vi anser det som, og brukernes tilbakemeldiger tyder på, at det er mer nyttig å satse på korte show i starten, sier Julio Estrada, produktansvarlig for Zune Store, ifølge Cnet.

NBC hadde tidligere et samarbeid med Apple som førte deres programmer. Dette samarbeidet har blitt kuttet ut og NBC satser nå altså på konkurrenten.

Kommer til Norge i 2009
Norske kunder har verken tilgang til Zune-spillere eller butikken. Foreløpig må vi smøre oss med tålmodighet før Microsoft våger å satse globalt.

Men ifølge Betanews tyder mye på at neste Zune-spilleren, som vil bli lansert i 2009, også blir tilgjengelig i Europa. Innen den tid får vi håpe Microsoft har fått på plass det tekniske slik at det kunder laster ned på Zune-spilleren også kan spilles av på deres spillkonsoll Xbox 360.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen