Microsofts superbord til Norge
Teknofil

Microsofts superbord til Norge

Microsoft viste i fjor frem sitt superbord Microsoft Sufrace. Bordet kan brukes til å se på bilder fra ditt kamera, hente informasjon fra din mobil, kjøpe varer og bestille tjenester. Nå kommer endelig bordet til Norge.

Kommer til et hotell nær deg
Choice Hotels Scandinavia har bestemt seg for å ta i bruk Microsoft Surface på sine hoteller. Det er kun noen få hoteller som i første omgang vil ta i bruk nyvinningen, men Oskar Engeli, visedirektør for Choice Hotels Scandinavia, tror bordet vil kunne bli svært populært.

- Vi regner med å ha bordet ute ved de første hotellene i Norge i løpet av den kommende måneden. Det blir helt opp til hotellene selv om de vil ha bordet, men jeg tipper Clarion Hotel Royal Christiania som er veldig langt fremme teknologisk vil bli blant de første som får på plass bordet, forteller han til Teknofil.


Store muligheter
Mulighetene for bordet er tilsynelatende uendelige. Microsoft har vist frem presentasjoner hvor du kan hente ut bilder fra ditt kompaktkamera, se prisen på drinken du drikker og få informasjon om varer i butikken. I samarbeid med selskapet Intellisearch skal Choice Hotels utvikle egne tjenester med bordet.

- Bordene er først og fremst ment å være rettet mot publikum. Via disse skal du kunne bestille bord i restauranten og drinker i baren eller utforske tjenester i nærområde og surfe på nett. Men disse bordene kan fungere på mange måter og du kan både ha de stående på gulvet og henge dem på veggen, så mulighetene her er store, sier Engeli.


Hotellkjeden har allerede oppfordret sine ansatte til å klekke ut ideer til hva bordene kan brukes til.

Selv ser Engeli veldig frem til å få de første i bruk rundt om på kjedens hoteller. Hotellene vil utvilsomt også få en rekke teknologiinteresserte personer på besøk som er mindre interessert i overnatting, og mer opptatt av hva slags bord hotellkjeden har utplassert. Hos Microsoft Surface kan du se og lese mer om hva bordet kan brukes til.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen