Microsofts rosa Iphone-rival

Microsofts rosa Iphone-rival

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Ryktene om at Microsoft skal hive seg på mobilbølgen er ikke nye, men den siste tiden er det dukket opp nye opplysninger.
 
Ifølge The Wall Street Journal er Microsoft nå i forhandlinger med teleoperatøren Verizon om å lansere en mobil til neste år.
Annen produsent
Microsoft skal ifølge Arstechnica stå for både hardware og software til den nye mobilen, men det skal være en tredjepart som produserer telefonen.
Dette minner om Google-telefonen som HTC produserte.
 
Mange har lenge trodd det skal være snakk om en såkalt Zune-telefon som tar utgangspunkt i Microsofts mediaspiller Zune. Dermed tror man mobilen vil følge i Apples fotospor med å blande en musikkspiller med en mobil med internettfunksjonalitet.
 
Microsofts nye mobil skal nemlig også komme med trykkfølsom skjerm, men det er ellers lite som er kjent annet enn at den går under kodenavnet Pink.
 
Det vil vel uansett ikke komme som noen overraskelse hvis mobilen kommer med Windows mobile og at den vil benytte seg av Microsofts Itunes-konkurrent Windows Marketplace.
 
Holder kortene tett
 Microsoft har ikke ønsket å svare på spørsmål om Pink, men hevder likevel at deres mobilsatsing ikke handler om Iphone.
 
- Microsofts strategi har ikke endret seg, det er og har alltid vært å sørge for en software-plattform for industrien, sier en Microsoft-talsmanns til Ars Technica.
 
Samtidig går ryktene om at også Apple er i forhandlinger med Verizon om nye Iphone-modeller. Mye tyder likevel på at verken Microsofts eller Apple er spesielt interessert i at det selges mobiler fra hovedkonkurrenten hos samme teleoperatør.  
.
 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen