Test

Microsoft Wireless Desktop 800

Microsoft slipper titt og ofte en rekke forskjellige tastaturer og musepekere. Det er i all hovedsak snakk om enkle og "folkelige" produkter, selv om de i ny og ned retter seg spesifikt mot entusiastene eller de som setter ekstra stor pris på komfort.

Realiteten er at mange ser på tastatur og mus som kjedelige ekstrautgifter i forhold til PC-kjøpet, uansett hvor mye vi kan påpeke at et godt tastatur er alfa & omega. Samtidig er det ofte slik at de billigste tastaturene, er de virkelig gode. Logitec Ultra X er et godt eksempel akkurat her, tastaturet har solgt i hopetall, det er billig og det er godt i sin klasse.

I dag skal vi ta nærmere kikk på ett av de virkelig billige settene til Microsft. Wireless desktop 800 blir lansert i disse dager, og her får du både tastatur og mus for under 180 kroner. Det hele går trådløst, via RF-signaler. Settet byr ikke på noe unikt spennende i noen form, det er snakk om et tastatur og en mus av enkleste type.

Enkelt og billig er to faktorer som ofte passer godt sammen, til sitt bruk. Følg med meg videre, så ser vi hva dette settet er godt for!

Takk til Microsoft som sendte produktet til test

Microsoft Wireless Desktop 800   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen