Microsoft viser frem IE 7.0

Konferansen Mix '06 for webutviklere starter i dag i Las Vegas. Ett av høydepunktene på denne konferansen blir presentasjonen av Microsofts nye nettleser Internet Explorer 7.0. Versjonen som skal vises frem nå skal være ganske lik den endelige versjonen som slippes senere i år.

Nyhetene i IE7 går først og fremst på omfattende tiltak for bedre sikkerhet med blant annet filter mot phishingforsøk, beskyttelse mot "Cross-Site Scripting", beskyttelse mot svindelforsøk som utnytter internasjonale domenenavn (IDN), og at ActiveX-kontroller er i utgangspunktet slått av. IE7 skal også få en RSS-leser, et fanebasert grensensitt, forbedret støtte for stilark (CSS), og det skal være lettere for brukere å organisere favoritter.

Når den endelige IE7 blir sluppet blir den tilgjengelig både som en integrert del av Windows Vista, og som et selvstendig program for Windows XP SP2. Windows Vista vil trolig slippes i november, mens IE7 for Windows XP vil slippes mot slutten av året.

Du kan allerede nå teste ut Internet Explorer 7.0 Beta 2. Last ned ned fra microsoft.com, men vær oppmerksom på at dette er en prøveversjon som derfor kan være ustabil. Du bør også være klar over at denne installeringen vil erstatte programmet Internet Explorer 6.0 (eller eldre versjon) du har fra før av på PCen din - det har vist seg å være ganske tungvint på et senere tidspunkt å fjerne Internet Explorer 7.0, og gå tilbake til den forrige versjonen. Du bør med andre ord installere betaversjonen på en annen PC, eller en annen partisjon hvor den kun skal brukes til en test.

Kilde: microsoft-watch.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen