Nå kan du synkronisere uten å bruke PC Suite.

Microsoft utfordrer PC Suite

Nå får mobilprodusentene konkurranse fra Microsoft på synkroniseringsprogramvare. Microsoft har nemlig programvare som skal konkurrere med blant annet Nokia PC Suite på vei.

Programmet heter Microsoft Phone Data Manager, og støtter en rekke smarttelefoner og "vanlige" telefoner. Kriteriet er at telefonen støtter Sync ML for synkronisering, og OBEX for filutveksling. Microsoft har også lagt til støtte for noen telefoner som ikke støtter Sync ML. I tillegg må telefonen støtte USB eller Bluetooth.

Mange telefoner støttet

Programvaren støtter allerede mange telefoner fra Motorola, Nokia og Sony Ericsson. Alle telefoner med Windows Mobile er også støttet. Du finner en komplett oversikt over telefoner som skal fungere på Microsofts hjemmesider.

Microsoft Phone Data Manager ser ut til å kunne utfordre produsentenes egne synkroniseringsprogrammer, og du slipper å skifte ut programmet om du skifter mobilprodusent.

Kun Live ID

Ulempen med programmet er at det ikke uten videre kan synkronisere med Outlook. Kontaktlisten din synkroniseres derimot med en Windows Live Contacts-database tilknyttet Windows Live ID-en din, som i praksis vil si en Hotmail- eller Live-konto som du bruker til Windows Live Messenger. Fordelen med en slik løsning er at kontaktlisten din alltid er tilgjengelig på interett.

I tillegg til kontaktlisten kan bilder og musikk synkroniseres mellom PC og mobil. Kalendersynkronisering støttes foreløpig ikke.

Programmet er foreløpig kun i en beta-utgave, noe som vil si at det ikke er helt ferdigutviklet. Microsoft Phone Data Manager kan lastes ned fra Microsoft.

(Kilde msn.co.in, symbian-freak.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen