Microsoft tetter hull i Outlook

  • Endret
Det mest kritiske hullet i denne oppgraderingen, gjelder for de som kjører Microsoft Office XP Service Pack 2 og Microsoft Outlook 2002 Service Pack 2. Hullet blir vurdert som en kritisk svakhet.

Måten dette hullet kan bli utnyttet på er å få en Outlook 2002 bruker inn på en nettside som er designet for å utnytte hullet. Alternativt at brukeren åpner en html e-post som inneholder koder som kan utnytte hullet.

Når hackeren har tilgang til maskinen kan vedkommende få tilgang til alle filer hos den påloggede bruker. Les mer her MS04-009.

Grunnet den måten MSN behandler filer gjør det mulig for en hacker å se disse filene på harddisken uten at eieren av filen får kjennskap til det. For å utnytte hullet må hackeren kjenne til plasseringen til filen og filen må ha lesetilgang. Les mer her ms04-010.

Det siste hullet som tettes skal tette en svakhet i Windows Media Services som kan føre til DoS angrep. Svakheten gjelder for de som kjører Microsoft Windows 2000 Server Service Pack 2, Service Pack 3 og Service Pack 4. Les mer her ms04-008.

Kilde Microsoft

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen