Microsoft tester dansematte til PC


Bilde: Gizmodo

Microsoft holder årlig en såkalt TechFest ved sitt hovedkontor i Redmond, USA. Her viser de frem ny teknologi de ansatte har brukt tid på, og en av årets nye konsepter består i å bruke en Dance Dance Revolution-matte til å kontrollere PCen. Navnet er StepUI.

Foreløpig finnes det to programmer for StepUI - StepMail og StepPhoto. StepPhoto lar deg velge bilder og sortere dem ved hjelp av dansematten. StepMail lar deg velge, åpne, lukke, slette, flagge og flytte meldinger ved å hoppe på de seks ulike knappene på gulvet. Hvem ville ikke ønske at de kunne slette spam ved å trampe hardt to ganger i gulvet?

- Mange informasjonsarbeidere bruker størsteparten av sin tid fanget ved skrivebordet for å behandle e-post. Vi ønsket å gi dem et alternativ, sa Brian Meyers, en av de fire forskerne bak prosjektet. - Ved å la informasjonsarbeidere stå og fortsette å lese, slette og merke e-postmeldinger, gir StepMail dem en pause fra tastaturet og musen, og reduserer risikoen av slitasjeskader i hender og håndledd, og engasjerer mer av kroppens muskler.

Microsoft har foreløpig ikke offentliggjort planer om å lansere et slikt produkt til sluttbrukere.

Kilder: Microsoft, Gizmodo, I4U News

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen