Microsoft snyter gode kunder

Microsoft lanserte i fjor sitt nye operativsystem Vista. Brukere kunne velge mellom forskjellige versjoner. Den dyreste, Vista Ultimate, ble markedsført med at brukerne skulle kunne få eksklusive tilleggsoppgraderinger.

Et år etter lanseringen kommer endelig oppgraderingene, de er ikke noe å hoppe i taket over.

Ble lovet eksklusivt materiale
Personer som har kjøpt Vista Ultimate i god tro om spennende oppgraderinger har liten grunn til å være fornøyde. Tidligere har Microsoft kun gitt brukerne eksklusive tilbud om et pokerspill, og muligheten til å benytte seg av eksklusive videoer som bakgrunnsbilde på skjermen via utviklingen Dreamscene.

Bedre blir det ikke denne gangen.

Skuffende oppdatering
Ifølge den offisielle Vista-bloggen lanserer Microsoft nemlig i dag to nye oppgraderinger. Disse består av to sett nye lydeffektpakker og tre nye videoer du kan bruke som bakgrunn på din skjerm.

Lydene består av forskjellige effekter gjort med glass og perler, mens de nye videoene er naturinspirerte med blader og blomster som beveger seg i vinden og vann som drypper.

- Hvorfor skal du bli sittende fast med statiske bilder på din desktop? Windows Dreamscene gir en bedre videoopplevelse med høy oppløsning. Den lar desktopen din vise frem en gjentagende kvalitetsvideo. Se de levende høykvalitetsklippene Microsoft har utviklet eksklusivt for Ultimate-kunder, skriver Microsoft på sin nettside for Ultimate.

Om dette er nok for kunder som ble lovet gull og grønne skoger er derimot tvilsomt. Selv ville vi vært mer fornøyd med Service Pack 1 til Vista som endelig har kommet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen