Test

Microsoft Sidewinder X4

Markedet for dedikerte spilltastaturer vokser i fin takt. Som spiller har du mange gode og mindre gode tastaturer å velge mellom, både basert på funksjonalitet og kvalitet. Alt fra det massive Roccat Valo til det noe lettere Keysonic KSK-6001ULEX. Når man snakker om dedikerte spilltastaturer er det i all hovedsak snakk om produkter med en rekke ekstrataster, anti-ghosting-funksjoner samt at det hele gjerne er krydret med et spenstig design og lysende taster.

Microsoft har alltid vært med i kampen, både når det kommer til eksterne produkter generelt, samt dedikerte spilltastaturer. Sidewinder-serien har vi allerede vært i nærkontakt med, både i form av tastaturet X6 og musen X3. Programvaregiganten har nå lansert et mer nedtonet spilltastatur, med navnet Sidewinder X4.

X4 er et stort og oversiktlig produkt. Funksjonaliteten er på plass, uten at det hele blir verken skrikende eller dominerende på pulten din. Det hele kommuniserer med maskinen via kabel, og skal tilsynelatende tilfredsstille de fleste behov. Vi får sette Microsofts ord på prøve, neste side takk!

Takk til Microsoft som sendte produktet til test

Microsoft SideWinder X4   Les mer »

Kommentarer (38)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen