Microsoft pauser Adobe-rival

Microsoft Expression er et samlenavn på tre forskjellige produkter, alle rettet mot designere. Tidligere har mange ventet at Microsoft ville lansere et av programmene, Expression Graphic Designer, som en direkte konkurrent til Adobe Illustrator og Photoshop. Nå har programvaregiganten satt utviklingen av programmet i pausemodus. De ønsker nemlig å lansere alle tre programmene som en pakke.

- For øyeblikket er det ingen stor grunn for oss å slippe dette som et frittstående produkt, sa Wayne Smith, en av Microsofts produktsjefer, i et intervjue med Ziff Davis. Mye av utviklingsarbeidet er derimot stoppet frem til søskenproduktene og Windows Vista er klar. - Det er ikke slik at noen har stanget hodet i veggen i alle disse månedene, sa han.

Microsoft Expression-pakken kommer til å bestå av Graphic Designer, Interactive Designer og Web Designer. Interactive Designer skal brukes til å lage grensesnitt for nye WinFX, som kommer med Windows Vista. Verktøyet skal gjøre det svært mye enklere å utvikle programmer som utnytter det nye 3D-grensesnittet. Web Designer skal lett kunne lage nettsider basert på dagens webstandarder.

Du kan allerede nå laste ned prøveversjoner av disse verktøyene fra Microsofts nettsider.

Kilde: Ziff Davis Australia

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen