Microsoft oppdaterer MSN 8

  • Endret
Like etter at Microsoft inngikk et forlik med AOL om å betale 750 millioner i erstatning og at de skal bli mulig for ICQ og MSN å snakke sammen, oppgraderer Microsoft sin MSN. Som ventet kommuniserer ikke denne med ICQ enda, men det er kommet med flere nyheter i denne versjonen som også har blitt omtalt som MSN 8,5.

Den nye MSN vil inneholde et filter som skal kjenne igjen og stoppe SPAM. Veldig mye SPAM blir sendt med HTML kode. Disse e-postene vil det ikke bli mulig å se dersom avsenderen ikke allerede ligger i adresseboken. Med en innebygd Parent Control vil det være muligheter for å kontrollere hvilke bilder som kan bli vist. I tillegg vil det bli mulig for forelder å se hvem ungene legger inn i adresselisten sin. Med nye MSN 8 lover Microsoft at det skal gå raskere å laste ned fra nettet. I tillegg skal det bli lettere å følge med på hvor mye som brukes av plass med et nytt lager barometer.

Selv om det kommer flere etterlengtede funksjoner med denne versjonen av MSN 8, har ikke Microsoft noe håp om å gå forbi AOL i antall brukere. Ved utgangen av 2002 hadde Microsoft 8,73 millioner brukere mens AOL hadde 26,42 millioner. AOL melder at de mistet omtrent 280 000 brukere i fjor, samtidig som Microsoft fikk rundt 300 000 nye brukere. AOL vil lansere versjon 9 i løpet av sommeren.
Kilde MSN

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen