Microsoft Office 12 i 2006

Nettsiden Microsoft Watch har tidligere skrevet at den sannsynlige lanseringsdatoen vil være 22. mai 2006, og at pakken vil være tilgjengelig i butikker 17. juli 2006, men dette har ikke blitt bekreftet av selskapet selv. Når Gates nå valgte å komme med en lanseringsdato, var han ikke fullt så spesifikk; neste versjon av Office kommer i løpet av 2006.

Gates kom med disse uttalelsene under en tale til utviklere på en konferanse i Las Vegas. Han sa at Office vil få forbedringer når det gjelder forretningslogikk, dokumentdeling, rettighetsbehandling, planlegging og styring av arbeidsflyt.

Dette er områder hvor Office har blitt bedre, og dette kommer til å fortsette i neste store versjon, som kommer engang neste år, sa Gates i sin tale.

Det kommer også server-produkter med neste versjon av Office. Ifølge ryktene skal dette inkludere server-versjoner av Excel, Visio og InfoPath. Det er også sannsynlig at Office 12 får et nytt program for tegning av grafer, som vil benytte seg av de nye mulighetene som kommer med Windows Longhorn og grafikkmotoren Avalon. Avalon kommer til å bli gjort tilgjengelig også på Windows XP, slik at man ikke trenger Windows Longhorn for å benytte seg av en slik applikasjon.

Kilde: BetaNews

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen