Microsoft Messenger har rømt

Nettstedet messengeradictos.com har klart å få tak i en versjon av Microsoft Messenger 8.5 og var ikke snauere enn å legge den ut på nett slik at alle kan få ta del i gleden i følge ITavisen,no. MSN tar nyheten med stor ro.

Lite nytt
Den nye Messengeren har nytt design og en ny innstallasjonsveiviser. I tillegg er den nye versjonen utstyrt med bedre sikkerhet. Bortsett fra dette skal det i følge siden ikke være mye nytt i selve Messengeren.

Helge Birkelund hos MSN bekrefter at det heller ikke vil bli de store endringene når den ofisielle versjonen blir sluppet.

- Dette er en liten oppgradering som vi foretar to ganger i året og siden det er snakk om 8.5 versjonen vil det ikke komme noen dramatiske endringer, sier han.

Birkelund mener det ikke er noen krise at versjonen har lekket ut.

- Alle våre produkter blir sendt ut til betatesting og at noen lekker ut på denne måten må man regne med. Denne betaversjonen vil ikke fungere ordentlig og vi anbefaler alle til å vente til den ofisielle versjonen kommer ut, forklarer han.

Flere programmer på trappene
På messengeraddictos.com kan man også lese at Microsoft ønsker å lansere hva de kaller Windows Live Writer.

På samme måte som med Google Apps skal du her kunne skrive og lagre dine dokumenter på nett.

I tillegg planlegger Microsoft også en forbedret mailversjon som kombinerer
Windows Live Mail Desktop og Windows Mail.

- Designet er praktisk talt likt med det vi allerede har blitt vant til med Microsoft og disse programmene. Men i denne versjonen kan du bruke hotmailadresser for å logge inn i programmet, noe man før bare kunne med Windows Live Mail Desktop, skriver personene bak siden.

Her satser tydelig Microsoft hardt på å forene sine programvaretjenester med andre mer nettbaserte tjenester.

Betaversjon 2 lansert i natt
Helge Birkelund bekrefter planene og kan fortelle at dette nye produktet ble lansert i USA i natt.

- Betaversjon nummer 2 av dette programmet ble lansert i USA i natt og det vil komme en norsk versjon når denne har blitt testet i markedet, forklarer han.

Dette nye programmet kan integreres med din wordpress blogg eller spaces blogg og har i versjon nummer to fått bedre tabellfunksjoner og bedre støtte for plugins. Microsoft lover samtidig å jobbe med bedre billedbehandling i fremtidige versjoner.

Den amerikanske betaversjonen kan lastes ned og testes av norske brukere så lenge de føler seg komfortable med engelsk, tysk, spansk, fransk, japansk eller kinesisk.

Du kan selv finne info om og laste ned den nye betaversjonen her.

Spansktalende Messenger

Messenger-versjonen som ble lekket gir derimot et større språkproblem. Versjonen er nemlig kun på spansk, så det er best å ha en ordbok for hånden. 

Det er flere nedlastbare versjoner som har kommet det siste døgnet som slettes ikke er Messenger, men helt andre programmer, så om du ikke kan vente må du være forsiktig med hva du tar ned.

Personlig kan jeg stagge nysgjerrigheten og holde meg til den ferdig versjonen er klar.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen