Microsoft med SMB tilpassning

  • Endret
Siden Microsoft lanserte sitt nye lisensprogram i fjor, har de fått mye kritikk for ikke ta hensyn til småbedrifter. Microsoft innrømmer at de har vært for lite opptatte av dette markedet og er dels enige i kritikken rettet mot selskapet.

Når Microsoft denne uken lanserer Windows Small Business Server 2003 (SBS), vil det samtidig komme kraftige pris kutt for SMB markedet. Selskaper som har behov for 25 lisenser eller mindre kan få priskutt på inntil 60 % i prisen på Windows SMS.

Småbedrifter er også de som lettes kan bytte ut Microsoft til fordel for langt billigere Linux programmer. Det er også mye av grunnen til at Microsoft nå forsøker å tilpasse seg dette markedet på en annen måte. Microsoft påpeker at de tilbyr en bedre totalpakke og at prisen på selve produktet ikke betyr alt.

"But the software component is only a very small part of the total solution cost, so we are competing from a different angle— offering integration, innovation and value at a very low price," sier Microsoft.

Windows Small Business Server 2003 som lanseres denne uken vil ha liste pris på 599 dollar for 5 klienter for standard utgaven og 1499 dollar for Premium utgaven. Så langt har betatestingen av programmet vært veldig bra.


Les mer hos eweek.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen