Microsoft med nytt e-postprogram

Microsoft driver nå med betatesting av et nytt gratis e-postprogram som skal integreres i den nettbaserte tjenesten Windows Live. Det populære e-postprogrammet Outlook Express har lenge hatt behov for et godt alternativ - nå er det snart på plass i form av Windows Live Mail Desktop.

Microsoft driver allerede med testing av Windows Mail som blir en del av Windows Vista, mens Windows Live Mail Desktop blir integrert i webbaserte Windows Live-tjenester fra Microsoft.

En av mange funksjoner i Windows Live Mail Desktop blir "Photo Mail" som kan brukes til å overføre bilder fra et digitalkamera til en PC, og tilrettelegge disse for e-postmeldinger. Programmet vil også støtte POP eller IMAP-kontoer. Windows Live Mail Desktop får i tillegg RSS-støtte, stavekontroll og mulighet for automatisk synkronisering med Hotmail-kontakter.

Det er foreløpig uklart når Windows Live Mail Desktop slippes ut på markedet, men en betaversjon av programmet vil trolig være tilgjengelig via ideas.live.com i løpet av noen få uker.

Kilde: betanews.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen