Microsoft med nyskapende mus


Microsoft SideWinder Mouse

Husker du navnet SideWinder? For flere år siden solgte Microsoft flere produkter for spillere under dette navnet. Nå står navnet igjen opp fra de døde - i form av en nyskapende mus beregnet på spillere.

Musen har fått navnet Microsoft SideWinder Mouse og byr på et uvanlig design i tillegg til mye interessant. Blant har musen en "Quick Turn"-makroknapp, som ved et klikk snur karakteren i spillet du spiller 180 grader.

Videre har Microsoft integrert en liten LCD-skjerm i musen. Denne skjermen kan imidlertid kun se hvilke makroer de ulike knappene har og vise hvilken følsomhet musen er satt til.

Med knappene på SideWinder Mouse har man muligheten til å endre DPI mellom 400, 800 og 2000. Bruker man den medfølgende programvaren kan imidlertid dette tilpasses slik man selv ønsker.

Bildebehandlingsprosessoren i musen kan behandle opptil 7080 bilder per sekund. Microsoft har lagt ved 6 vekter på 5 gram, som gjør det mulig å øke musens vekt med opptil 30 gram. Det er til og med et oppbevaringsrom inne i selve musen for overflødig ledning, slik at man slipper at denne ligger i veien.

Microsoft SideWinder Mouse vil bli tilgjengelig i USA i oktober for $80 veiledende. Prisen i Norge ser foreløpig ut til å starte på rett under 500 kroner.

Du kan lese mer om produktet på Microsofts produktside. Se også Gotfrag.coms test.

(Kilder: DailyTech, Microsoft.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen