Microsoft med MSN-SDK

Det var på Professional Developers Conference (PDC) i Los Angeles at Microsoft annonserte selskapets Web Platform 2.0-strategi. I morgen kommer selskapet til å lansere en nettside beregnet på utviklere som vil jobbe sammen med MSN-tjenestene Search og Messenger.

Dette vil gjøre det mye enklere for utviklere å jobbe sammen med disse tjeneste, og det vil gjerne komme svært interessante samarbeid med programmene.

På konferansen deler Microsoft også ut tidlige versjoner av Windows Vista, Visual Studio 2005 og SQL Server 2005. Både Visual Studio og SQL Server er planlagt ferdig i november, men Vista kommer ikke før til neste år.

Selskapet holder på PDC også en rekke forelesninger for utviklere angående neste versjon av Office, foreløpig bare kjent som Office 12. Noe av hva som kommer i Office 12 ble avdekket allerede i sommer, og det er uklart om Microsoft kommer til å slippe mer informasjon på PDC. Ryktene går nå om et navneskifte til Office Vista, og det er klart at denne Office-versjonen ikke kommer til å være klar før i andre halvdel av 2006.

Kilde: CNet News.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen