Microsoft med egen Iphone

Microsoft med egen Iphone

Apples enorme suksess med MP3-spilleren iPod har gjort Microsoft grønne av misunnelse. Selskapet kastet seg derfor inn i dette markedet på tampen av fjoråret, med spilleren Zune. Nå har Apple presentert Iphone, en relativt nyskapende mobiltelefon. Mange tror denne kan kuppe mobilbransjen på samme måte som selskapet gjorde med MP3-markedet.

Rykter i bransjen sier nå at Microsoft-sjefene driver intens møtevirksomhet for å legge en slagplan for lansering av sin egen mobiltelefon, en såkalt Zune Phone.

Et stykke unna?
Microsofts mobiltelefon skal være en avansert smartmobil som er tett integrert med Zune Marketplace, Microsofts egen musikkbutikk. Den skal også kunne synkroniseres mot Xbox 360 for overføring av videoinnhold.

Ifølge ryktene skal ikke mobilen bruke det avanserte, men relativt lite brukervennlige Windows Mobile. Brukergrensesnittet skal i stedet være basert på det som finnes i Zune-spilleren, et grensesnitt som har fått mye skryt etter lanseringen.

Optimistiske
Hvis ting går slik ryktet tilsier skal telefonen være tilgjengelig allerede til jul i år. Med tanke på at utviklingsprosessen knapt nok skal ha startet har Microsoft noen ekstremt hektiske måneder foran seg dersom dette stemmer.

Denne informasjonen skal være basert på et troverdig tips fra noen som har kjennskap til saken. Hvor mye av informasjonen som stemmer er selvsagt ikke kjent, men det er nok overveiende sannsynlig at Microsoft i hvert fall tenker i disse baner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen