Microsoft med anti-spyware


Bilde: Neowin.net. Klikk på bildet!

Bildene er fra en intern beta-versjon av programmet, og det er uklart om det vil komme en offentlig beta av programmet før det blir offisielt ferdig. Med kodenavnet Atlanta har det blitt distribuert til Microsofts ansatte, og disse blir oppfordret til å teste programmet selv.

At Microsoft nå kommer med et anti-spyware-program ser mange på som eg svært god ting. Brukere av Windows har i lengre tid irritert seg over at uønskede programmer blir installert, og dette programmet kommer til å hjelpe enormt på dette problemet. Det er ikke kjent om programmet kommer til å bli distribuert automatisk via Windows Update, eller om man må laste det ned som et separat tilleggsprogram.

Programmet oppdager også det mange kaller adware, programmer som inkluderer reklameprogrammer som du kan velge om du vil legge inn under installasjonen. Svært mange legger ikke merke til disse ekstraprogrammene, og de kan ofte være like irriterende som vanlig spyware. Blant annet faller det populære Messenger Plus! i denne kategorien, ifølge Neowin.net.

Microsofts løsning er basert på en løsning de kjøpte fra GIANT Company Software, et program som tidligere har koster $30. Såvidt Programmer.no kjenner til, vil Microsoft ikke ta betalt for programmet.

Du kan se flere skjermbilder hos Neowin.net.

Kilde: Neowin.net

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen