Test

Microsoft Lifecam HD-5000

Som så mange andre Microsoft-produkter lå Microsoft Lifecam HD-5000 klar for testing i vår posthylle nesten uten at vi var klar over det. Litt gyllent egentlig, tenkte vi. Hvis det er noe som har fått litt mediefokus i det siste, så var det én gitt samtaletjeneste på nett.

Vi snakker naturlig nok om nettfenomenet Chatroulette, tilfeldige videosamtaler der du kan treffe alt fra 14 år gamle japanere til 80 år gamle menn, uten klær. Et webkamera blir da nødvendig. Vi skal ikke henge oss fullstendig opp i denne nye nettjenesten, men en liten test vil vi da kjøre. Det er derimot ikke alt, vi ser nærmere på hvor godt dette HD-klare kameraet fra Microsoft er!

Takk til Microsoft som sendte produktet til test.

I pakken

Som så mange andre eksterne produkter fra Microsoft, leveres HD-5000 i en ganske så irriterende innpakning. Forså oss rett, vi kritiserer ikke det utvendige designet på produktesken, men måten den er pakket inn på. Bak et virr-varr av papp- og plastdeler finner vi både et kamera, et par manualer og en CD som inneholder programvaren. Har du planer om å få satt sammen produktesken igjen, må du beregne mye tid.

Microsoft Lifecam HD-5000   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen