Microsoft lager Office til Iphone

Microsoft har satset store penger på sitt eget mobile operativsystem, Windows Mobile. Det hindrer ikke selskapet fra å utvikle programmer og systemer som fungerer sammen med andre mobiltelefoner.

I forbindelse med at Apple lanserte utviklingsverktøy til Iphone har flere selskaper annonsert kommende programmer til mobilen. Nå har også Microsoft varslet at de vurderer å utvikle programmer til Apples populære mobil.

Viktig med Iphone
Microsoft tjener store penger på sine programmer til Mac-plattformen. Det er også en av grunnen til at selskapet nå vurdere Iphone som utviklingsplattform.

- Det er veldig viktig for oss å forstå hva vi kan bringe til Iphone, sier sjefen for Microsoft Specialized Devices and Applications Group, Tom Gibbons til Fortune.

- Vi prøver for øyeblikket å sette oss inn i hvorvidt Mac Office-brukerne har funksjonalitet som de trenger i dette systemet, sier Gibbons videre.

Samtidig er det klart at Microsofts datterselskap TellMe, som lager stemmegjenkjenningsprogramvare, har planer om å lage slik programvare til Iphone.
 

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen