Microsoft låner fra Mozilla

Hvordan støtten for RSS-feeder skulle bli i Internet Explorer 7 var et hett tema for noen måneder siden, da ryktet gikk om at Microsoft ville forsøke å gi RSS-feeder et nytt navn. Selskapet hadde originalt planlagt å bruke et eget ikon for RSS-feeder, og la disse ut på sin blogg for en stund siden for å få tilbakemelding fra brukerne.

Flere av leserne av bloggen påpekte at ikonforslagene de hadde lagt ut minnet svært om Firefox sitt ikon, og foreslo at de kunne ta i bruk det ikonet. I går annonserte utviklerteamet i sin blogg at de hadde tatt seg en tur og besøkt Mozilla Foundation, og fått tillatelse til å bruke Firefox sitt RSS-ikon.

Dette er ikke første gang Microsoft og Mozilla samarbeider om å få konsistens mellom nettlesere. Det såkalte phishing-filteret som kommer på plass i IE7, vil også ha en standardisert måte å vise nettsider som er usikre, som tilsvarer det man vil finne i Opera og Firefox. I kommende versjoner av Firefox, Opera og IE7 vil en usikker nettside få en rød adresselinje, mens sikre sider får en grønn linje.

Kilde: Microsoft Team RSS Blog

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen