Microsoft kjøper IP-telefoniselskap

Teknologien Microsoft får fra Teleo skal gjøre det mulig å ta opp konkurransen med både Skype og Google Talk. Dagens tilbud fra Teleo lar deg ringe til vanlige telefoner, mye på samme måte som SkypeOut. Selskapet har også en tjeneste som minner om SkypeIn, der du får et vanlig telefonnummer folk kan ringe deg på. Teleos tjenester lar deg også sette opp telekonferanser, videresending av samtaler og automatisk telefonsvarer.

Microsoft sier selv at teknologien vil være delvis på plass i MSN Messenger innen året er omme. "Jeg tror at alle IM-selskaper mener at dette er en idé som endelig er moden," sier Joe Lazlo, analyst for Jupiter Research, til CNet News.com. "Alle innser at mens stemme-chatting er en fin ting, så er det brukerne virkelig trenger for å gjøre plattformen mer levedyktig en utgående kobling til telefonnettverkene."

Utgående samtaler er noe som gjerne vil skaffe Microsoft ekstra inntekter, siden brukerne er vant til å betale for det. Det er ikke kjent hvor mye Microsoft betaler for Teleo.

Kilder: CNet News.com, Neowin

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen