Microsoft forener krefter med Razer

Microsoft har fått Razer til å utvikle teknologien i Habu. Musen ser ut som en krysning mellom en Intellimouse og en Copperhead, med ergonomisk form tilpasset høyrehendte og brede knapper. På sidene har musen GlowPipe-neonlys, og fargene minner også mye om Copperhead.

De som har brukt en mus fra Razer vil kjenne igjen mange av egenskapene til Habu. On-the-fly DPI sikrer fleksibilitet i ulike spillsituasjoner, mens og Always-On-mode gir rask respons selv om man ikke har rørt hånda på en stund. Musa har videre teflonføtter for god glid, og en tynn ledning som på Razer Copperhead.

Klikk for å zoome

Laseren på opptil 2000 DPI takler akselerasjon opptil 20G, noe som burde holde til de fleste spillsesjoner. Habu har sju programmerbare knapper, og profilene kan lagres i et minnekort på musen. Sideknappene kan flyttes, slik at man kan bruke musen komfortabelt med ulike håndstørrelser.

Klikk for å zoome

Musen har allerede dukket opp i enkelte norske nettbutikker, og prisene begynner ved ca. 450,- Musene skal være leveringsklare fra og med oktober.

Kilde: Razer

Kommentarer (48)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen